Kuchenne Rewolucje TVN. No i fajnie/Jeż i jesz w Zgierzu w Kuchennych Rewolucjach [ OPINIE]
- Wchodząc do " lokalu " i zajmując stolik nikt się Nami nie zainteresował, pomińmy fakt, że 4 Panie były przy barze i Nas widziały. Po jakimś czasie WKOŃCU podeszła kelnerka, pytając czy może przyjąć zamówienie, ale MY NIE DOSTALIŚMY NAWET KARTY! Wtedy dopiero dowiedzieliśmy sie łaskawie, że jest SAMOOBSŁUGA! I ŻE KART TO JESZCZE NIE MAJĄ. A Pani kelnerka to może coś tylko EWENTUALNIE polecić. Nie wiem czy dobre, bo wyszliśmy.... Podziękowaliśmy. Oby tak dalej to rewolucje nawet nie pomogą..
Zresztą dobrym lokalom nie potrzebne rewolucje - ocenia Małgorzata Nowak.
- Miejsce gdzie można się pysznie najeść! Syte, duże porcje obiadowe i desery palce lizać! Trzeba się trochę zorganizować ale jest potencjał! - ocenia miodowa lodz.
- Byłam z koleżanką w Bistro i niestety , ale potwierdzam opinię wyżej, usiadłyśmy do stolika, Pani kelnerka widząc nas doskonale przez 15 minut nie podeszła do nas ani o nic nie spytała jakby kompletnie nie była zainteresowana klientem. Ja byłam tam pierwszy raz, więc nie musiałam wiedzieć ,że klient podchodzi do kelnerki, która stoi za kasą. Żadne rewolucje nie pomogą, gdy się nie ma nabytej kultury i klasy, P.S. zupa była smaczna - komentuje Ela P.
W czwartek, 17 maja 2018, wyemitowany zostanie kolejny odcinek Kuchennych rewolucji. Magda Gessler odwiedziła Zgierz, by przeprowadzić Kuchenne rewolucje w bistro No i fajnie. O rewolucji nie wiadomo na razie zbyt wiele. Widoczna jest tylko wyraźna zmiana wystroju, no i oczywiście nazwy. Po rewolucjach restauracja nazywa się Jeż i jesz.
Kuchenne Rewolucje TVN. No i fajnie/Jeż i jesz w Zgierzu w Kuchennych Rewolucjach [MENU]
W menu No i Fajnie a teraz Jeż i jesz znajdziemy:
- Ciap kapusta Ciap ziemniaki (specjalność lokalu) z delikatną karkówką i chrupiącym ogórkiem kiszonym
- Krem z białych warzyw podawany z grzanką (wprowadzony do menu przez Magdę Gessler)
- Soczyste żeberka podawane z ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej
- Pierś z kurczaka w ziołach z ziemniaczkami i surówką
Cena obiadu z zupą dnia - 17.90 zł
Cena obiadu bez zupy - 14.90 zł
Reżyserka „Kuchennych rewolucji” o Magdzie Gessler: To zderzenie z wulkanem energetycznym
źródło: Agencja TVN/x-news
Krzysztof Bosak i Anna Bryłka przyjechali do Leszna
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?