Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Spod rąk uczniów, pod okiem mistrza, wyszły prawdziwe pyszności!

red.
Uczniowie ZSUG po raz kolejny gotowali pod okiem mistrza Marcina Wygralaka - szefa kuchni w restauracji ,,Frascati".

Za nimi kolejna odsłona kulinarnych doświadczeń. Tym razem przyszła pora na owoce morza, bulion rybny z marchwią, pomarańczą, mulami i grzanką oraz makaron tagiatelle z pesto pietruszkowym, serem grana padano i parma.

od 7 lat
Wideo

Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na pleszew.naszemiasto.pl Nasze Miasto