„Tradycja, kultura i zdrowie na talerzu”. Kucharska książka regionu
Książka jest częścią projektu „Tradycja, kultura i zdrowie na talerzu”, realizowanego przez Koła Gospodyń Wiejskich z terenu gminy Sieradz. Projekt składa się z trzech etapów. Najpierw były warsztaty kulinarne, których efektem jest książka kucharska „Tradycja, kultura i zdrowie na talerzu – sieradzkie pełne smaków, zapachów i barw”. Książka promowana jest na trzech spotkaniach. Pierwsze było 8 lipca w Dąbrowie Wielkie. Trzecie zaplanowano na 21 lipca w Biskupicach.
Filip Chajzer o MBTM
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?